Отшелникът в Биг Брадър си тръгва, бременната дама лъгала за бащата

Девственият Пламен иска да се махне, Светла изглежда бременна от съпруга си-военен, а не от неизвестен Ромео
20 сеп 2006 17:08,
Отшелникът в Биг Брадър си тръгва, бременната дама лъгала за бащата
Грехота е да се лъже, е казано в библията...Снимка: Корбис
Отшелникът Пламен поиска да напусне Биг Брадър по свое собствено желание. 44-годишният търговец на дребно от Варна, който призна пред съквартирантите, че е девствен, се обяви за неразбран от останалите и пожела да излезе от Къщата.

Мразещият гейове и мюсюлмани мъж, който носи навсякъде със себе си библията и говори на безумен английски, вече изнерви всички, правейки странни забележки.

Все пак не е ясно дали Пламен няма да смени мнението си и да пожелае да остане в Къщата. Цял ден обаче той е напълно се е изолирал от останалите и прекарва часовете в мълчаливо бдение.

Голяма драма се очертава пред тежко бременната Светлана. Фризьорката, която изплака ред сълзи и секрети във вторник, от притеснение как ще разпнат мъжа й, че детето не е от него, май доста е послъгала за бащинството.

Официалната версия на Светлана е, че е забременяла от свой любовник, с който е изпитала най-голямата страст в живота си.

След като научил, че Светла е бременна, неизвестният Ромео се покрил като революционер. 29-годишната коафьорка поднесла новината на мъжа си и той с библейска примиреност се съгласил да гледа чуждото отроче.

Оказа се, че ситуацията не е точно такава, научи Tialoto.bg. Според близки до Светла хора, тя е съчинила историята си за пред Биг Брадър с единствената цел да влезе в Къщата. Детето, което носи в момента е от съпруга й, който е военен и е баща на първото дете на Светла, твърдят източниците.

Дали обаче това е така, може да се докаже с ДНК тест след като обявеното за плод на извънбрачната любов отроче се появи на бял свят след по-малко от месец.

Тази вечер ще стане ясно всичко около секс атаката на Палома през първата нощ и появата на втория таен съквартирант (който вероятно ще се окаже третата от тризначките Вяра, Надежа и Любов).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание